Tervetuloa sivustolle LadyLine TRI Challenge

Oletko valmis haasteeseen?

LadyLine TRI Challenge on treenikilpailu, jossa osallistuja suorittaa LadyLine-keskuksessa kolmen (3) harjoitteen sarjan (soutu 750 m, kuntopyörä 1,5 km ja juoksu 750 m) mahdollisimman nopeassa ajassa. Kilpailusuoritus tulee suorittaa LadyLine-keskuksessa henkilökunnan valvonnassa. LadyLine TRI Challenge -kilpailussa on kaksi eri sarjaa; kilpasarja ja harrastesarja.

Molemmissa sarjoissa on valtakunnalliset- ja keskuskohtaiset palkinnot.

Harjoitteet

1
SOUTUERGOMETRI matka 750 m vastus 8
2
KUNTOPYÖRÄ matka 1,5 km vastus 6
3
JUOKSUMATTO matka 750 m

Sarjat

LadyLine TRI Challenge-kilpailussa on kaksi eri sarjaa; kilpasarja ja harrastesarja.

KILPA­SARJA

HARRASTE­SARJA

Säännöt

Henkilö voi osallistua LadyLine TRI Challenge -kilpailuun ladyline.fi/trichallenge-verkkosivun sähköisen ilmoittautumislomakkeen välityksellä. Henkilö voi ilmoittautua/suorittaa kilpailusuorituksen vain yhden (1) kerran kilpailuajan puitteissa. Ilmoittautuminen kilpailuun avautuu 11.11.2019 ja kilpailusuorituksen voi toteuttaa 11.–22.11.2019 välisenä aikana. Kilpailu päättyy 22.11.2019 klo 16:00. Kilpailuun osallistuminen on maksutonta ja se on avoin kaikille. Henkilön tulee valita ilmoittautumisen yhteydessä LadyLine-keskus, jossa hän haluaa suorittaa kilpailusuorituksen. Henkilön valitseman LadyLine-keskuksen henkilökunta ottaa yhteyttä häneen kahden (2) arkipäivän kuluessa ilmoittautumisesta ja sopii osallistujan kanssa ajankohdan kilpailusuorituksen toteutukselle LadyLine-keskuksessa. Kilpailusuorituksen enimmäiskesto on 15 minuuttia.

LadyLine TRI Challenge -treenikilpailussa osallistujan tulee suorittaa LadyLine-keskuksessa kolmen (3) harjoitteen sarja (soutu 750 m, kuntopyörä 1,5 km ja juoksu 750 m) mahdollisimman nopeassa ajassa. LadyLinein henkilökunta opastaa osallistujalle toimintamallin ennen kilpailusuoritusta ja toimii kilpailusuorituksen valvojana sekä ajanottajana. Kilpailusuorituksen päätteeksi LadyLine-keskuksen henkilökunta tallentaa osallistujan kilpailuajan LadyLine.fi/trichallenge-verkkosivun 'Tulostaululle', jossa on näkyvillä kaikki kilpailusuoritukset reaaliaikaisesti. Kilpailun päätteeksi LadyLine-ketju palkitsee valtakunnallisella tasolla kilpa- ja harrastesarjojen parhaat osallistujat. Lisäksi LadyLine-keskukset palkitsevat paikallistasolla oman keskuksensa kilpasarjojen parhaat osallistujat ja arpovat palkinnot kaikkien harrastesarjaan osallistuneiden kesken.

Palkinnot

LadyLine TRI Challenge -kilpailussa jaetaan erikseen kilpa- ja harrastesarjojen osalta a. LadyLine-keskuskohtaiset palkinnot ja b. LadyLine-ketjun palkinnot.

a. LadyLine-keskuskohtaiset palkinnot

Jokaisen LadyLine-keskuksen kilpasarjan kolme (3) parasta osallistujaa saavat keskuskohtaiset tuotepalkinnot, jotka voivat vaihdella keskuskohtaisesti. Lisäksi LadyLine-keskukset arpovat kaikkien harrastesarjaan osallistuneiden kesken kolme (3) keskuskohtaista tuotepalkintoa. Tarkista palkintolistaus oman LadyLine-keskuksen asiakaspalvelusta.

b. LadyLine-ketjun palkinnot

Kaikki LadyLine-keskukset kattavan kilpasarjan kolmelle (3) parhaalle osallistujalle luovutetaan mitalit LadyLine-ketjun puolesta ja lisäksi rahapalkinnot (1. = 300 euroa, 2. = 200 euroa ja 3. = 100 euroa). Rahapalkinnot ovat voittajille veronalaista tuloa. Lisäksi kaikki LadyLine-keskukset kattavan harrastesarjan kolmelle (3) parhaalle osallistujalle luovutetaan mitalit LadyLine-ketjun puolesta.

ILMOITTAUDU MUKAAN